NiinIloa

Terapia- ja hyvinvointipalvelut

+358 50 492 4154

NiinIloa on vulvodyniaan ja kipu-ongelmien hoitoon erikoistunut, seksuaaliterapiaa tarjoava yhden naisen yritys. Olen monipuolisesti perehtynyt seksuaaliterveyden parantamiseen holistisella otteella. Tärkeimpiä tavoitteitani jokaisen asiakkaan kohdalla on lisätä seksuaalista tyytyväisyyttä, hyvinvointia ja iloa.

Lilja

”Kävin Niinin luona seksuaaliterapiassa vulvodynian takia. Terapian aikana sain tukea henkiseen kasvuun ja naiseuteen tutustumiseeni. Parannuin terapian aikana kokonaan vulvodyniasta ja oireet ovat nyt olleet poissa jo lähes kaksi vuotta. Tätä ennen olin sairastanut primaaria vulvodyniaa teini-iästä saakka. Olen todella onnellinen, että 35-vuotiaana parannuin kivuliaasta ja elämää rajoittavasta sairaudesta. Koin terapian voimaannuttavana ja lukkoja avaavana.

Niinin luoma tunnelma terapiatunneille oli herkkä, empaattinen ja arvostava. Sain apua oppiakseni tuntemaan seksuaalisen puolen itsestäni ja rohkeutta olla se mitä olen ja haluan olla. Niini on ehdottomasti empaattisin terapeutti kenen vastaanotolla olen käynyt. Suosittelen lämpimästi!”

andreas-weiland-252618.jpg

NiinIloa | Niini Leppänen

niini.leppanen@gmail.com | +358 50 492 4154

HELSINKI