NiinIloa

Terapia- ja hyvinvointipalvelut

+358 50 492 4154

NiinIloa on vulvodyniaan ja kipu-ongelmien hoitoon erikoistunut, seksuaaliterapiaa tarjoava yhden naisen yritys. Olen monipuolisesti perehtynyt seksuaaliterveyden parantamiseen holistisella otteella. Tärkeimpiä tavoitteitani jokaisen asiakkaan kohdalla on lisätä seksuaalista tyytyväisyyttä, hyvinvointia ja iloa.

Kuka minä olen?

fullsizeoutput_34f.jpg

Nainen NiinIloan takana olen minä, Niini Leppänen

Olen kätilö ja seksuaaliterapeutti. Olen kulkenut pitkän ja mutkittelevan polun, ollakseni nyt tässä, tehdäkseni juuri tätä. Rakastan työtäni!

Olen erikoistunut kipuongelmien hoitoon. Minulla on pitkä kokemus vulvodynian ja yhdyntäkipujen parissa. Olen esimerkiksi ylläpitänyt VDopas nimistä blogia ja opasta vulvodyniasta kärsiville jo kymmenen vuoden ajan. 

Kipuongelmien lisäksi olen monipuolisesti perehtynyt seksuaaliseen hyvinvointiin ja sen edistämiseen eri tilanteissa. Pyrin työskennellessäni mahdollisimman monipuoliseen lähestymistapaan. Uskon ihmisen yksilölliseen ja kokonaisvaltaiseen hoitoon. 

Terapian kokonaisvaltaisuus yllätti minut positiivisesti.

Olen läsnäoleva, herkkä ja lämmin terapeutti. Sitoudun jokaiseen asiakkaaseen syvästi. Korostan erityisesti omien tarpeiden ja tunteiden ilmaisemista. Jokaisella luonani käyneellä asiakkaalla on lämmin paikkansa sydämessäni ja uskon että terapia on toimivaa, kun yhteistyösuhde on hyvä. Silloin kun luottamus on molemminpuolista ja asiakas tuntee olonsa turvalliseksi luonani, voimme yhdessä saavuttaa suuria muutoksia, ja ylittää isojakin esteitä. 

Niinin luoma tunnelma terapiatunneille oli herkkä, empaattinen ja arvostava. Sain apua oppiakseni tuntemaan seksuaalisen puolen itsestäni ja rohkeutta olla se mitä olen ja haluan olla. Niini on ehdottomasti empaattisin terapeutti kenen vastaanotolla olen käynyt. Suosittelen lämpimästi!

Olen pitänyt itseäni onnekkaana saadessani työstää tätä asiaa ja seksuaalisuuttani ammattilaisen kanssa, johon minun on ollut helppo luoda luottamuksellinen ja välitön suhde. Siihen en olisi pystynyt kenen tahansa kanssa.

Luokseni voi tulla yksin tai kaksin (miksei kolmin tai useampikin). Paritapaamiset ovatkin tärkeä osa esimerkiksi kipuongelmien hoidossa. 

Olemme mieheni kanssa sitä mieltä, että terapeutillamme on ammattitaidon lisäksi myös ainutlaatuinen kyky ja lahja luoda olemuksellaan ja käyttäytymisellään tilaisuuteen tunnelma, jossa meidän molempien oli helppo olla.

Vastaanotollani nauretaan, itketään, kirotaan, hymyillään lempeästi, hengitetään syvään, pidätetään hengitystä, jännitetään, rentoutetaan ja päästetään irti. Kaikkea tätä ja paljon muuta. Kaikki tunteet ovat hyväksyttyjä. Tavoitteena on oppia päästämään irti tunteiden vallasta, kuten häpeästä ja syyllisyydestä, silloin kun ne vaikuttavat elämään vahingollisesti. 

Olet antanut työkaluja käsitellä ”mörköä” joka on pelotellut ainakin minua ihan liian kauan. Enää minua ei hävetä, enää en koe syyllisyyttä.

Kiitos Niini empaattisuudestasi, myötäelämisestäsi ja tuestasi vaikean matkan varrella.

NiinIloa | Niini Leppänen

niini.leppanen@gmail.com | +358 50 492 4154

HELSINKI