NiinIloa

Terapia- ja hyvinvointipalvelut

+358 50 492 4154

NiinIloa on vulvodyniaan ja kipu-ongelmien hoitoon erikoistunut, seksuaaliterapiaa tarjoava yhden naisen yritys. Olen monipuolisesti perehtynyt seksuaaliterveyden parantamiseen holistisella otteella. Tärkeimpiä tavoitteitani jokaisen asiakkaan kohdalla on lisätä seksuaalista tyytyväisyyttä, hyvinvointia ja iloa.

Vastaanotto

Minulla on viihtyisät ja rauhalliset vastaanottotilat Vallilassa Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Paikalle pääsee helposti bussilla, metrolla ja raitiovaunulla. Kadulla on myös parkkitilaa autolle.

Pääasialliset vastaanottoajat ovat arkisin, päivällä tai illalla. Viikonloppuina on mahdollista varata aikoja tarpeen vaatiessa, sopimuksen mukaan.

Vastaanottotilat sijaitsevat kodissani, joka on myös koti kahdelle kissalle. Kissat eivät yleensä oleile huoneessa vastaanoton aikana. Huoneessa on ilmanpuhdistin. 

Jos olet allerginen kissoille, on mahdollista sopia tapaamiset kissattomaan ympäristöön. Jos tarvitset kissattoman tilan, aikoja on varattavissa pelkästään arki-iltaisin klo 17.30 jälkeen.


NiinIloa | Niini Leppänen

niini.leppanen@gmail.com | +358 50 492 4154

HELSINKI